Wat doet Wortels?

Publicaties

Wortels schrijft boeken, journalistieke artikelen, webteksten en persberichten, maar ontwerpt ook volledige websites, spellen en presentaties. De publicaties van Wortels zijn prettig om te lezen, naar te luisteren of te kijken. En vooral: ze passen bij de verwachtingen, vaardigheden en kennis van de gebruikers.

Onderzoek en advies

Wortels combineert kennis uit ergonomie, wetenschap- en techniekstudies, communicatiewetenschappen en beleidsonderzoek . Wij doen onderzoek en adviseren u over onderwerpen die relevant zijn voor geslaagde kennisoverdracht , variƫrend van doelgroepen en gebruiksvriendelijkheidsonderzoek bij bestaande middelen tot aan verkennend onderzoek voor nieuwe initiatieven.

Workshops en evenementen

Wortels organiseert cursussen, workshops en evenementen waarbij uw kennis op een passende manier wordt overgedragen aan de beoogde doelgroepen. Van kinderen tot ouderen, van journalisten tot hoogopgeleide professionals.

Trainingen

Wortels begeleidt en traint kennishouders om ingewikkelde inzichten te vertalen in pakkende presentaties. Zo brengen ze hun enthousiasme en passie over en blijven hun inzichten hangen.

Klik naar het Portfolio voor concrete voorbeelden van onze werkzaamheden.